Как да приемам Остарин?

Submitted by ivana on Вт., 05/30/2019 - 16:38
ostarin

Остарин добива все повече популярност сред хората, които искат да постигнат бързи и качествени резултати във фитнеса. В интернет може да бъде намерена много информация за това каква е подходящата дозировка на продукта, как трябва да се приема и каки са ползите от него.

Истината е, че Остарин е вещество, което позволява доста голяма свобода на прием – може да се приема в комбинация с други продукти или самостоятелно, като част от диета и като следцикълна терапия при консумация на стероиди.

Стандартният прием е 12 седмичен. Може да комбинирате остарин с други САРМС вещества, като най-подходящи са Лигандрол и Кардарин. Максималната доза за орален прием е 25  мг Остарин дневно.  Не надвишавайте тази доза, независимо какво друго четете в интернет. Има хора които приемат и по 100мг Остарин дневно, но надали искате да сте част от списъка с „предозирали“.

  1. Прием със стероиди

Агресивните бодибилдъри, които искат да постигнат още по-високи резултати,  могат да комбинират стероидния си прием с Остарин. Въпреки че това не се прави често, резултати всъщност са наистина впечатляващи. Приемът на това вещество поддържа здравето на ставите и предпазва от вредния ефект на стероидите. 25 мг Остарин дневно са напълно достатъчни.

  1. Прием с други САРМС

Комбинацията на Остарин с други Селективни Модулатори на Андрогенните Рецептори (САРМС) е изключително полулярна. За ускорено изгаряне на мазнините, може да си направите стак от 20мг Кардарин и 25мг Остарин. За заздравяване на ставите, е подходяща консумация на 10мг Лигандрол и 25мг Остарин.

остарин

  1. Прием след цикъл

За разлика от стероидите, Остарин не потиска продукцията на тестостерон, когато се приема в стабилни дози в рамките на 4 седмици. Потребителите могат да включат 25мг Остарин в следцикълната си терапия. Полезен е за укрепване на ставите, спиране на мускулния разпад и поддържане на силата.

  1. Самостоятелен прием

Някои потребители предпочитат да приемат Остарин самостоятелно, с цел постигане на чиста мускулна маса или за предпазване и укрепване на меките. Препоръчва се отново прием от около 25мг дневно.

  1. Остарин за Жени

Остарин е подходящ за жени, тъй като осигурява резлтати без неприятни странични ефекти. Дозировка от 12.5-25мг дневно осигурява изключително добри резултати. Комбинирането на Кардарин и Остарин успешно стимулира изгарянето на мазнини.