8 въпроса, на които да си отговорите преди да приемате САРМС

Submitted by ivana on Пет., 05/31/2019 - 11:58
fitness ostarine

Планирате ли да започнете прием на САРМС вещества скоро? Може би сте се насочили към Остарин или Лигандрол? Ако това важи за вас, е добре да си отговорите на тези 8 въпроса преди да започнете да приемате САРМС:

  1. Достигнали ли сте лимита на естествените си възможности?

Няма смисъл да приемате САРМС ако тренирате едва от 2 седмици и тежите 60кг. Опитайте да тренирате известно време за изграждане на естествена физика. Когато започнете да усещате, че прогресът ви се забавя, е добро време да включите САРМС.

  1. Имате ли добри познания за диети и тренировки?

Много хора започват да приемат САРМС, въпреки че нямат никаква идея какво трябва да правят във фитнеса. Не знаят и как да се хранят за максимални резултати. Това води до незадоволителни резултати от приема на САРМС вещества, което от своя страна ги подтиква да пишат глупости в интернет.

остарин

Истината е, че САРМС не са вълшебни хапченца, които да ви донесат магически резултати. За да бъде успешен цикълът ви на прием, трябва да имате нужните знания, върху които да градите.

  1. Искате ли наистина да надхвърлите естествените си граници?

Трябва внимателно да прецините каква е идеята ви за перфектно тяло и как искате да изглеждате. Дали сте готови за 10кг допълнителна мускулна маса или сегашното ви ниво е достатъчно за вас. Помислете добре за това как си се представяте и каква е вашата цел.

  1. Готови ли сте да се учите?

 Приемайте САРМС само ако сте готови да четете по темата и да научите особеностите им. Много хора започват да консумират този тип вещества без да са си направили труда да прочетат достатъчно за тях и накрая се оказват разочаровани. Не правете тази грешка. Ясно е, че няма как да станете експерт без да приемате веществата, но все  пак, трябва да знаете с какво се захващата преди да ги купите. Интернет е пълен с информация за всяко едно САРМС вещество и неговете плюсове и минуси.

  1. Взели ли сте предвид възможните странични ефекти?

САРМС са сравнително нови вещества, които все още са в процес на изследване. Именно затова, страничните ефекти от техния прием не са ясно установени. Добре е да разучите възможностите за това, до какво може да доведе всяка субстанция и как да я приемате за да намалите негативния й ефект.

  1. Подходящ ли е начина ви на живот за САРМС?

Няма смисъл да приемате САРМС ако не сте готови да тренирате и да се храните правилно. Добре премислете вашия начин на живот – можете ли да отделите време за грижа на тялото ви, спорт и правилна диета?

  1. Какви са вашите цели?

САРМС веществата не са еднакви в действието си. Въпреки че те всички водят до увеличаване на мускулната маса и подобряване на издръжливостта, различните САРМС водят до различни резултати. Обмислете добре целите си и проучете кое вещество е подходящо за вас. остарин

  1. Имате ли план за следцикълна терапия?

Добре е след прием на САРМС вещества да проучите възможностите за следцикълна терапия. Това включва различни хранителни добавки, които да стимулират продукцията на тестостерон в организма и да ви помогнат да поддържате добри нива на енергия и сила.

Надяваме се тези въпроси да са ви помогнали с решението дали да използвате САРМС, и кое вещество да изберете. Който и САРМС да предпочетете, едно е сигурно – резултатите са гарантирани!